Başkan Girgin Erdoğan'dan miniklere park sözü

Başkan Girgin Erdoğan'dan miniklere park sözü

Kayapınar'da karşılaştığı çocuklar ile sohbet eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Çocuklarımız Kaynarpınar’da bir park istiyor. Kendilerine söz verdik, en kısa sürede güzel bir çocuk parkı yapacağız" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Kaynarpınar’da karşılaştığı Irmak, Bade, Eymen, Pars ve Kuzey isimlerindeki çocuklarla sohbet etti. Kaynarpınar’da bir park isteyen çocuklara söz veren Başkan Erdoğan, "Bütün yıl çok çalışıp karneleri de çok iyi olan çocuklarımızın bu isteğini kırmak olmaz. Kendilerine söz verdik, en kısa sürede Kaynarpınar’da güzel bir çocuk parkı yaparak kendileriyle birlikte bu parkta oynayacağız" dedi.

fwe83fox0aaii4j.jpg

Başkan Erdoğan, miniklerle ettiği sohbete ilişkin paylaşımda "Kaynarpınar’da karşılaştığım Irmak, Bade, Eymen, Pars ve Kuzey’in benden önemli bir isteği oldu. Çocuklarımız Kaynarpınar’da bir park istiyor. Bütün yıl çok çalışıp karneleri de çok iyi olan çocuklarımızın bu isteğini kırmak olmaz. Kendilerine söz verdik, en kısa sürede Kaynarpınar’da güzel bir çocuk parkı yaparak kendileriyle birlikte bu parkta oynayacağız…" ifadelerini kullandı.

fwe83svwiaa0tuc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.