Başkan Girgin'den yangınla mücadeleye tam destek

Başkan Girgin'den yangınla mücadeleye tam destek

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, Urla civarında başlayan yangınla ilgili paylaşımda bulundu.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, Urla'da saat 15.00 sularında başlayan orman yangınına İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ve Orman Teşkilatı'nın müdahale ettiğini ve söz konusu yangında Karaburun Belediyesi personellerinin de yer aldığını belirtti.

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımda, Urla’nın Balıklıova Köyü ile Karapınar mevkii arasında Karaburun-İzmir yolunun üst kotundaki makilik alanda gerçekleşen yangının, poyraz etkisi ile şiddetlendiğini söyledi.

e8msfocxmaigrju.jpg

Başkan Girgin, başlayan yangına hızlı bir müdahale yapıldığını vurgulayarak de Karaburun Belediyesi'nin arzözleri ve personelleri ile yangın yerinde olduklarını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Orman Teşkilatı’nın hummalı çalışmalarıyla kontrol altına alınmaya çalışan bölgeden kareler paylaşan Başkan Girgin, yaptığı paylaşımı "Komşumuz Urla’nın Balıklıova Köyü ile Karapınar mevkii arasında Karaburun-İzmir yolunun üst kotundaki makilik alanda saat 15.00’da başlayan yangın, güçlü poyrazın etkisi ile yayılma gösteriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Orman Teşkilatı’mızın havadan ve yerden müdahalesi başlamış durumda. Biz de Karaburun Belediyesi olarak arazözlerimiz ve personelimizle yangın mahallindeyiz. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyoruz. Allah yardımcımız olsun" sözleri ile noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.