Başkan Görmez'e Düverliklilerden teşekkür

Başkan Görmez'e Düverliklilerden teşekkür

Mahallelerine meydan, çocuk parkı, fitness grubu yapılan Düverlikli hanımlar, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Torbalı’nın en uzak yerleşim birimleri arasında bulunan Düverlik’ te yaptırılan meydan, çocuk parkı, fitness alanı burada yaşayan mahalle sakinlerinin  sosyal hayatını canlandırırken, bir grup ev hanımı ilçe  Belediye başkanı Adnan Yaşar Görmez’e teşekküre geldiler.

Mahalle Muhtarı Fahrettin Ünal ile birlikte Torbalı Belediye başkanı Adnan Yaşar Görmez’e   ziyaret eden ev hanımları   Adnan başkana teşekkür için geldiklerini belirttiler. Son derece sıcak bir atmosfere sahne olan görüşmede Düverlikli bayanlara Başkan Görmez’in eşi Arzu Görmez tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

BAŞKAN GÖRMEZ “HALKIN MAKAMINDA BİR HİZMETKARIZ”

Düverlikli kadınların ziyaretinin kendisi açısından memnuniyet verici olduğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Torbalı’nın her mahallesine olduğu gibi ilçe merkezimize neredeyse 15 kilometre mesafedeki Düverlik’e de önemli yatırımlar yaptık. Burada mahalle muhtarımızın bir binası yoktu ,şimdi son derece modern bir binada halkımıza hizmet ediyor. Mahalle meydanımız çok şık oldu, çocuk parkı ve çevre düzenlemesiyle Düverlik sakinlerinin buluşma noktası haline geldi. Geçen hafta Düverlik’e gittiğimizde halkımızın büyük teveccühüyle karşılaştık. Söz verdiğimiz gibi onları makamımızda ağırlamaktan da büyük keyif aldık. Bizler bu makamlara halkımıza hizmet için geldik. Halkın makamında bir hizmetkardan başkası değiliz” dedi.

Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde birçok mahalleye meydan kazandırıyor. Belediye ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra , merkeze uzak mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk, Yazıbaşı, Karakuyu, Çapak, Ayrancılar, Torbalı, Saipler, Bozköy, Özbey, Karakızlar ve Pancar mahallerinin meydanlarını yapan belediye, son olarak Düverlik’te meydan düzenlemesi yaptı. 6000 metre karelik alanda yapılan düzenlemede meydanın bulunduğu alana çocuk oyun grupları, fitness takımları yerleştirildi. Ailelerin vakit geçirebileceği yaşam alanları oluşturuldu


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.