BAŞKAN GÖRMEZ'İ O FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİĞİNE BİN PİŞMAN ETTİ!

BAŞKAN GÖRMEZ'İ O FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİĞİNE BİN PİŞMAN ETTİ!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesini halka şikayet etmek için bozuk yolları gösteren bir fotoğraf çektirmiş ve basına servis etmişti. Ancak Başkan Görmez'e cevap ters köşeden geldi.

Torbalı merkezli yayın yapan Torbalı Güncel Gazetesinin yazarı Adem Aksakallı, Yerin Kulağı isimli köşesinden Başkan Adnan Yaşar Görmez'in o fotoğrafını mercek altına aldı ve 'O resmi çektirecek son kişi sizsiniz' diye seslendi. 
Peki yazarın bu iddialı sözlerinin gerekçesi neydi?

İşte Adem Aksakallı'nın o yazısı:

fooo.jpg

BU FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK EN SON KİŞİ SİZSİNİZ?

Sayın başkanım resim ve fotoğraf önünde namaz kılınır mı?

Geçtiğimiz gün Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez bozuk yollarda bir resim çekildi ve abone olduğu tüm ajanslara haber servis edildi. Neydi başkan Görmez’in sitemi bozuk yollar…
Torbalı’nın bozuk yollarının “Halep’i andırdığını belirterek” Büyükşehir belediyesine sitemde bulundu. Bu resmi çektirecek, eleştiri yapacak en son kişi Adnan Yaşar Görmez’in kendisidir. Bir vatandaş gibi sitemde bulunması hiç olacak iş değil.
Siz bu sitemi yerinde buluyor musunuz?
Başkan en ufak çalışmasını afiş ile ifşa ediyor. Torbalı Mahallesi Hüseyin Kaplan Tesisleri önünde bulunan iki metrekarelik bir çalışmanın bile afişini bastırarak reklamını yapıyor. Yaptırmış olduğu afiş çalışmanın metrekaresinden büyük. İddia ediyorum büyük.
Okullara top dağıtılıyor onun bile eğitime katkı adı altında devasa afişleri basılıyor. İşte bu yüzden 2017 yılı reklam ve tanıtım giderleri 3.5 milyonu buluyor.
Afişlere değinirken buradan Başkan Görmez’e bir soru sormak istiyorum, kendisinin bu konularda bilgisi benden oldukça fazla.
Sayın başkanım resim ve fotoğraf önünde namaz kılınır mı?
Sizinde bildiğiniz gibi kılınmaz, evlerde bile kıble yönünde duvarlara resim asılmaz.
Ancak siz Cuma namazında vatandaşı sizin resminiz karşısında namaz kıldırıyorsunuz.
Merkez Orhaniye Camiinde avluda Cuma namazını kılan kişiler sizin resminiz önünde secdeye gittiler. Bu durumdan rahatsız olan kişiler afişi kaldırdılar. Afişi kaldırmalarının sebebi size olan tepkilerinden değil.
Sizce neden kaldırdılar? Size olan tepkilerinden değil.
Benim sizden ve çok iş bilen ekibinizden bir ricam var. “Torbalı’nın yolları Halep’e döndü resminizin afişini istiyorum.” Belediye meydanında bunu devasal bir şekilde görmek istiyorum.
Sayın Başkan tarihe geçtiniz yönettiği şehrin bozuk yollarını vatandaşa şikayet eden ilk belediye başkanısınız.
Şehrül emin bir belediye başkanısınız bu yolları siz değil de Pentagon Belediyesi mi yapacak?
Siyaset yapmayı bırakın artık! Siyaset yapmayı bırakın artık!
Devletin yapmış olduğu yatırımları sahipleniyor ama yetersiz ekibinizin bir türlü üstesinden gelemedi yollar için Büyükşehir Belediyesini şikayet ediyorsunuz.
Bozuk yol edebiyatını yapacağınızı aldığınız tankerlerden biliyorum. Bugüne kadar Torbalı Belediyesinde 2 adet yol sulama tankeri vardı siz 10 tane birden aldınız.
Bozuk yol ve alınan tankerler ile bir yorum yapmak istiyorum, o tankerler 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkları sulayamaz.

EĞERCİ MUHTARI AK PARTİDEN İSTİFA ETTİ


Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e göre AK Parti Teşkilatında 12 kırgın var. Başkan Görmez dost sohbetlerinde adı geçen kırgınlar uzak durduğu sürece Partiye gönül ve oy verecek binlerce kişi olduğunu savunuyor. Bende aksini iddia ediyor her mahallede en az iki ailenin kırgın olduğunu bana gelem sitemlerden dolayı biliyorum.
Birçok kırgın vardı ama hiç birisi Eğerci Muhtarı Yılmaz Yıldız’ın gösterdiği cesareti gösteremedi. Eğerci Muhtarı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in tutumu ve yönetim tarzı yüzünden Partiden istifa etti. Sadece Görmez değil İlçe Başkanı Hasan Akbıyık’ın da bu istifada başarısı var.
12 kırgın deniliyor, bu kırgınlar genel seçim ve referandum seçimlerinde Partisinin çıkarları için oy veriyor. Ancak yerel seçimlerde kırgınların ne kadar çok olduğu açılan sandıklarda belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.