Başkan Gümrükçü ile Başkan Sengel, Kadına Şiddet Çalıştayı’nda

Başkan Gümrükçü ile Başkan Sengel, Kadına Şiddet Çalıştayı’nda

İzmit'te 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Çalıştayı'na katılan Başkan Gümrükçü ile Başkan Sengel, Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolünü imzalayan ve imzalama sürecini başlatan belediyeler ile bir araya geldi.

Medya Ege- İzmit Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında, 19-20 Kasım tarihlerinde Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) başkanlığında Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolünü imzalayan ve imzalama sürecini başlatan belediyeler ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Çalıştayı'na Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de katıldı.

fejilfhxoacxgs7.jpg

Çalıştayda konuşan Başkan Gümrükçü, "İzmit Belediyesi ve Türkiye Kadın Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Aile içi Şiddet Acil Yardım Protokolü İmza Töreni ve Aile içi Şiddeti Önleme Çalıştayı'nda katıldık. Nazik misafirperverlikleri ve plaket takdimi için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Federasyon Başkanı Canan Güllü'ye teşekkür ederiz." dedi.

fejtk3txwai7icw.jpg

Başkan Sengel, açıklamasında "Daha güçlü kadınlar için İzmit’teyiz. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet'in gülümseyen İzmit Belediyesi’nde, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü önderliğinde, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Çalıştayı'ndayız." ifadelerine yer verdi.

fejilfowqaobdkl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.