Başkan Gümrükçü, kadınlara destek verdi: Çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Gümrükçü, kadınlara destek verdi: Çalışmaya devam edeceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde Çiğli Flamingo Kadın Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde Çiğli Flamingo Kadın Kooperatifi üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

gaktwxkxwaen4wl.jpeg

Başkan Gümrükçü, buluşmada, kooperatif üyeleri ile ilçede gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Gümrükçü, buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik. Kadınların daha güçlü ve aktif olması adına STK’lar ve kooperatifler ile uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

gaktwxjwwaetihu.jpeg

Kadın Dostu Kent olan Çiğli Belediyesi, ilçede kadınların istihdamı, eğitimi, sağlığı ve hakları gibi birçok önemli konuda önemli çalışmalara imza atarak, kadınların toplumda daha güçlü olabilmelerine yardımcı oluyor.

Öte yandan kadınların hayatın her alanında daha aktif ve güçlü olması adına çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi’nin Mor Akademi Projesi Çiğlili kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce yürütülen proje doğrultusunda kadınlara yönelik çocuk gelişimi, bilgisayarlı muhasebe, aşçılık, pastacılık, takı tasarımı, kuyumculuk, okuma yazma, İngilizce, ahşap boyama, rölyef, ev dekorasyon, deri tasarım, çanta şapka yapımı, mefruşat ve dijital pazarlama kursları düzenleniyor.

gaktwxjx0aai2mr.jpeg

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde kadınların üretim zincirine dahil edilmesi adına çalışmalarını da sürdüren Çiğli Belediyesi, Kasaplar Meydanı’nda Üretici Kadın Pazarı kurarak kadınlara destek oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.