Başkan Gümrükçü, Muhtarlarımız demokrasinin yapı taşıdır

Başkan Gümrükçü, Muhtarlarımız demokrasinin yapı taşıdır

CHP İl Yöneticilerinin katılımıyla Çiğlili muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Gümrükçü, "Muhtarlarımız, demokrasinin yapı taşıdır." dedi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Yöneticileri ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan'ın katılımıyla Çiğlili muhtarlar ile bir araya gelen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Muhtarlarımız, demokrasinin yapı taşıdır." dedi.

fdrfrpgx0a0oxg9.jpg

Çiğli Belediyesi Pelikan Sosyal Tesislerinde düzenlenen buluşmada Çiğlili vatandaşların taleplerini muhtarlar aracılığıyla dinleyen Başkan Gümrükçü, açıklamasında "İl Başkanımız Deniz Yücel, il yöneticilerimiz ve İlçe Başkanımız Mert Özcan ile birlikte, demokrasinin yapı taşı olan muhtarlarımızla bir araya geldik." ifadelerine yer verdi.

fdrfrpgxsam-7xm.jpg

Başkan Yücel, buluşmaya ilişkin paylaşımında "Nasıl ki belediye başkanı görev yaptığı kentin emin kişisiyse, muhtar da seçildiği mahallenin emin kişisidir. Çiğli ilçemizde Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte, demokrasinin yapı taşı olan muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarın derdi vatandaşın derdidir anlayışıyla dertlerini dinledik." sözlerini kullandı.

fdqcy8ywyam8kwq.jpgfdqcy8yxiaebu73.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.