Başkan Gümrükçü: Önce dinleyeceğiz sonra çözeceğiz

Başkan Gümrükçü: Önce dinleyeceğiz sonra çözeceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 14 Mayıs Seçimlerine 4 gün kala ilçedeki saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MEDYA EGE – Türkiye, nefesini tuttu, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kilitlendi.

Son 4 güne giren siyasiler de, saha çalışmalarına ara vermeden devam ederek, vatandaşlarla buluşmaya ve partilerinin projelerini anlatmayı sürdürüyor.

fvsafcvwwaayilp.jpg

CHP ÇİĞLİ'DE YOĞUN MESAİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan ile Çiğli’de saha çalışmalarını hızlandıran Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de, vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinlemeye devam ediyor.

fvsafctx0aisyit.jpg

İlçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnafın taleplerini dinleyen Başkan Gümrükçü, iletişime işaret ederek “Önce dinleyeceğiz sonra çözeceğiz” dedi.

fvsafctwwae-ruv.jpg

Başkan Gümrükçü, şunları aktardı; İzmir Milletvekili Adayımız Mahir Polat ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. 14 Mayıs’tan sonra çözümlerimizle milletimize rahat bir nefes aldıracağız. Sana söz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum