Başkan Gümrükçü, saha çalışmalarına devam ediyor

Başkan Gümrükçü, saha çalışmalarına devam ediyor

Yenimahalle ve Harmandalı bölgesini ziyaret eden Başkan Gümrükçü, kentin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdürler ve muhtarlar eşliğinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Sokak ve caddeleri tek tek dolaşarak esnaflarla sohbet eden Başkan Gümrükçü, işe giden vatandaşların talepleriyle ilgili notlar aldı. Çiğli Belediyesi’nin devam eden alt ve üst yapı, çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarının son durumuyla ilgili incelemelerde bulundu.

saha-calismalari-5.jpeg

Başkan Gümrükçü'den Cemevini ziyareti

Harmandalı bölgesindeki incelemeler sırasında Harmandalı Cemevi’ni ziyaret eden Başkan Gümrükçü, devam eden Cemevi inşaatıyla ilgili bilgi aldı.

saha-calismalari-6.jpeg

Başkan Gümrükçü: “Sahada olmaya devam edeceğiz”

Çiğli’nin sorunlarını çözmek için sahada olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Mahallelerimizin kendine özgü ihtiyaç ve sorunları bulunuyor. Bunları yerinde ve doğru tespit etmek adına her yeni güne farklı bir mahallemizde başlıyoruz. Son olarak, Yenimahalle ve Harmandalı bölgesinde incelemelerde bulunduk. Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ettik. Tespit ettiğimiz sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Çiğlili hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek adına alanlarda olmaya devam edeceğiz” dedi.

saha-calismalari-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.