Başkan Gümrükçü: Varto’nun birbirinden güzel köylerini gezdik

Başkan Gümrükçü: Varto’nun birbirinden güzel köylerini gezdik

‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ öncesinde Muş'un Varto ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Yerel lezzetleri ve doğal güzellikleri yerinde görmek ve tatmak isteyen herkese Varto'yu gezmelerini öneririm." dedi.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde organize edilen ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’, 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 248 il ve ilçe belediye başkanının katılımıyla Van'da başladı. Çalıştay öncesinde çevre illerde birtakım ziyaretlerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Muş'un Varto ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ftwnuk6xwaanhn1.jpg

İlk olarak CHP Varto İlçe Başkanı Ali Yalçınkaya ve partilileri ziyaret eden Başkan Gümrükçü, "Varto'da gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve halk buluşmasında bizleri evimizde gibi hissettiren Varto İlçe Başkanımız Ali Yalçınkaya ile 7'den 77'ye Vartolu tüm hemşehrilerimize samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum." dedi.

ftwnuk6x0aiulh7.jpg

Ardından Varto'nun doğal güzelliklerini gezen ve yerel lezzetleri deneyen Başkan Gümrükçü, "Varto’nun birbirinden güzel köylerini gezdik, misafirleri olduk. Vartolu hemşehrilerimizin Çiğli'ye kucak dolusu sevgi ve selamları vardı. Yerel lezzetleri ve doğal güzellikleri yerinde görmek ve tatmak isteyen herkese Varto'yu gezmelerini öneririm." ifadelerini kullandı.

ftwvp0qwuaeirsu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.