Başkan Gümrükçü ve Çiğli Halkı

Başkan Gümrükçü ve Çiğli Halkı

Arif Çayan yazdı; Başkan Gümrükçü ve Çiğli Halkı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün Köyiçi Mahallesi’yle ilgili çıkışını, söylemlerini ve söylediklerini duyduğumda, okuduğumda peşin ve peşin söyleyeyim, başkan dediğin böyle olur, ilçe başkanı dediğin böyle olur. İlçesini ve ilçesinde yaşayan insanları düşünür başkan dediğin, böyle olur dedim ve diyorum.

Başkan Gümrükçü, Çiğli’nin güzel mahallesi Köyiçi Mahallesi’nde gerçekleşmesi düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak Çiğli halkının önceliğini, Çiğli halkının haklarını koruyacak şekilde hareket edeceklerini açıkladı.

baskan-utku-gumrukcu-ikinci-kez-elazigda-her-zaman-yanlarindayiz-491a3.jpg

Başkan olarak çıktığı belediye meclisinde bu konuyla ilgili olarak mecliste üyesi bulunan bütün partilerden de destek aldı.
Mecliste imar değişiklikleriyle ilgili birlikte hareket edilecek ve Çiğli’de yaşanan insanların haklarını rant çevrelerine yedirmeden, sadece onların kazanımları düşünülerek oy birliği içinde gerçekleştirileceğini de altın çize çize söyledi.

Her ilçenin kendisine özgü bir yapısı vardır, her ilçenin de zaman içinde değişen durumları vardır.
Bu yapı ve değişen durumlar orada yaşayan insanların haklarıdır.
Dışardan gelip o değişimi ve yapıyı gören insanlar, görmeyen, göremeyen insanların haklarını gasp ettikleri gibi, rant savaşı içinde vatandaşların mağduriyetini de neden olabiliyorlar.
Başkan Gümrükçü bunu en iyi bilen, başkanı olduğu meclis bunu en iyi şekilde gören meclis üyeleriyle olunca da ortaya tek sonuç çıkıyor

gumrukcu-mahalle-meclisleri-kuracagiz-h3904-3d9d2.jpg

Çiğli halkının kazanımı!
İlçende değişim olmasını isterken, ilçen de bazı şeylerin yerinden oynatırken, orada yaşayan insanların haklarını öncelikli olarak düşünürseniz siz asıl o zaman gerçek anlamda o insanların başkanı olursunuz.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de Çiğli’nin bu anlamda gerçek başkanı.
Çiğli halkını düşünerek hareket etmesi de bunun en iyi göstergesi.

Kendisine güvenerek, oylarını vererek başkanlık makamına getiren Çiğli halkı, ne kadar doğru tercih yaptığını eminim şimdi daha iyi anlıyordur.
Haklarını koruyan Başkan Gümrükçü’nün varlığı onlar için en büyük güvencedir.
Doğru seçim, doğru başkan, doğru kararlar.

Kazanan Çiğli!
Kazandıran, kaybettirmeyen Başkan Gümrükçü!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.