Başkan Gümrükçü'den STK’lara 500 Gün Sunumu

Başkan Gümrükçü'den STK’lara 500 Gün Sunumu

Çiğli Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya ilçede faaliyet gösteren dernek, vakıf, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile esnaf ve muhtarlar katılım gösterdi.

Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbirin alındığı sunumda Başkan Gümrükçü; belediyenin temel görevleri arasında yer alan alt ve üst yapı hizmetleri, park ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra eğitim, sanat, spor, kültür, sosyal yardımlaşma ve Pandemi sürecinde hayata geçirilen hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Katılımcıların görüş ve şikayetlerini tespit etmek amacıyla dağıtılan formlar toplantı sonunda toplanarak ilgili müdürlüklere gönderildi. 
 dsc_6619.jpg
Başkan Gümrükçü: "Halkımıza hesap veriyoruz"
 
Göreve geldikleri bir buçuk yıllık süreç sonunda halka hesap vermek amacıyla bu sunumu hazırladıklarını ifade eden Başkan Utku Gümrükçü, "Kurumsal yapının güçlendirilmesi adına başlattığımız çalışmalar kapsamında 500 günlük süreçte birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Yaptıklarımızı size anlatmak, halka hesap vermekte görevimiz olduğu için sizlere bu sunumu yapıyoruz. " dedi. 
 
"Marka değerini yükselttik" 
 
Bir buçuk yıl gibi bir süreçte Çiğli'nin çehresini değiştirdiklerinin de altını çizen Başkan Gümrükçü, "Hayata geçirdiğimiz projeler ve aldığımız ödüllerle Çiğlimizi ulusal ve uluslararası alanlarda tanınır bir kent haline getirdik. Hemşehrilerimiz kendilerine sorulduğunda artık göğsünü gere gere Çiğlili olduklarını söylüyorlar" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.