Başkan Gümrükçü'den troll hesaplara: Ben varım siz de olacak mısınız?

Başkan Gümrükçü'den troll hesaplara: Ben varım siz de olacak mısınız?

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’den sosyal medyadaki troll hesaplara şaşırtan hamle.

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de Çevirme isimli hesaptan yapılan paylaşım ile “Söz Sizde” denilerek Başkan Gümrükçü’nün en beğenilen icraatları takipçilere soruldu.

Yapılan paylaşımın ardından takipçilerin büyük bir çoğunluğu başkanın hangi icraatlarından memnun olduklarını paylaşırken bir grup troll hesap ise Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü kötü bir uslüp ile eleştirdi.

Eleştirilere kayıtsız kalmayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, memnuniyetsizliklerini dile getiren takipçileri, aynı gönderinin altına yorum yaparak, Salı günü (bugün) hem hayata geçirdikleri projeleri anlatmak hem de eksik gördükleri yerleri kendilerinden dinlemek için belediye meclis salonuna davet etti. Başkan Gümrükçü “Buyrun gelin ben anlatayım, siz dinleyin. Siz sorun ben cevaplayayım… Ben varım siz de olacak mısınız?” ifadelerini kullandı.

utku-gumrukcu-3-scaled.jpg

Ancak davete sadece 1 kişi katıldı. Çiğlili bir teyze, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ün çağrısına kulak vererek belediye meclis salonun da yerini aldı. Toplantıya katılan bir tek teyze olunca Başkan Gümrükçü’de kendisini Çiğlideki uzay merkezin de kahve ikram ederek dinledi.

Çiğli belediye Başkanı Gümrükçü’nün bu hamlesinden sonra yapılan kötü yorumların troll ve fake hesaplardan yıpratma politikası ve algı yönetimi olduğu ortaya çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.