Başkan Gümrükçü, mahalle toplantılarını sürdürüyor!

Başkan Gümrükçü, mahalle toplantılarını sürdürüyor!

Başkan Gümrükçü'nün her hafta gerçekleştirdiği mahalle toplantılarında bu haftaki durağı Maltepe Mahallesi oldu.

Medya Ege- Çiğli Belediyesi tarafından her hafta gerçekleştirilen mahalle toplantılarında Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bu hafta Maltepe Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını ve isteklerini yerinde dinlemeyi önemsediği için bu toplantılara düzenli bir şekilde devam eden Başkan Gümrükçü'nün mahalle etkinliğine Çiğlili vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

fbfvcf9wqaa-tjr.jpg

Maltepe Mahalle Muhtarı Ramazan Arslan ile görüşen Başkan Gümrükçü, her yaş grubundan vatandaşın ve her esnafın talep, istek ve şikayetlerini yerinde dinledi. Gerekli notları alan Başkan Gümrükçü, talepler doğrultusunda çalışmalara başlanacağı bilgisini de Çiğlililer ile paylaştı.

fbfvcf-x0aeujmn.jpg

Mahalle toplantıları, mahalle temizlikleri, şafak mesaisi gibi vatandaş ile bir araya gelinen etkinliklerden son derece memnuniyet duyduklarını belirten mahalleli, çocuklara da ayrıca vakit ayıran ve onlara top dağıtıp sohbet eden Başkan Gümrükçü'ye teşekkür etti.

fbfvcf8wqayywzl.jpg

Sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Gümrükçü, "Gerçekleştirdiğimiz mahalle toplantımızda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın talep, istek ve şikayetlerini bizzat kendilerinden dinledik. Çiğli'de güzel şeyler oluyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.