Başkan İlkay Girgin Erdoğan'dan paylaşım çağrısı

Başkan İlkay Girgin Erdoğan'dan paylaşım çağrısı

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, Mübarek Ramazan Ayı'nın ilk Cuma'sı yaptığı paylaşımla herkesi 'Hayırlı Cumalar' sözüne gücü yettiğince anlam katmaya çağırdı.

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, sosyal medya hesabından Karaburun Belediyesi ekiplerinin ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardımlara ait fotoğraf kareleri paylaştı.

ylc6rhh-400x400.jpg

Fotoğrafların not kısmında da Ramazan ve paylaşmanın kıymeti üzerine duygularına da yer veren Başkan Erdoğan, "Dayanışmanın ve paylaşmanın kıymetini bilenler bilir. İşte bunun farkında bir cuma günü bekliyor bizi. #Ramazan 'ın ilk cuması... Herkes çevresine dikkat ettiğinde ihtiyacı ve ihtiyaç sahibini mutlaka görecek. Belki bir somun ekmek, belki bir gıda kolisi, belki bir öğün yemek veya içten bir sofra. İçinizden ve kesenizden ne geliyorsa... Yeter ki iyiliği büyütelim. #Hayırlıcumalar sözüne anlam katalım. Haftanın her günü belediye ekiplerimizin yaptığı gibi. Kapıları çalalım, o zaman bir 'merhaba'yla gönülden paylaşım kendiliğinden başlayacak zaten." ifadelerine yer verdi.

b1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.