Başkan Günel Nusaybinli çocukları ağırladı

Başkan Günel Nusaybinli çocukları ağırladı

Mardin Valiliği Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi öğrencileri Başkan Günel tarafından ağırlandı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ömer Günel ile Nusaybinli öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Ömer Günel’i Nusaybin’e davet eden öğrenciler yöresel yemek sözü verdiler.

nusaybin-(2).jpg

Kuşadası Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında önce Başkan Ömer Günel ile bir araya gelen 7-14 yaş grubu çocuklar daha sonra Kuşadası’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Başkan Ömer Günel, Nusaybinli çocukları Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Türkiye’nin her köşesindeki çocuklarımıza eşit fırsatlar sunmalıyız. Bölgenin zor şartları altında büyüyen çocuklarımıza ışık olmalıyız. Bu konuda üstün gayret gösteren Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi Koordinatörü Şehmuz Ak’ a teşekkür ediyorum” dedi.

nusaybin.jpg

DENİZİ İLK KEZ KUŞADASI'NDA GÖRDÜLER

Koordinatör Şehmus Ak Başkanlığında Kuşadası’na gelen 41 Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi öğrencisi hayatlarında ilk kez denizi Kuşadası’nda gördü. Sevgi Plajında belediye tesislerinde gönüllerince eğlenen çocuklar, kendilerine bu fırsatı tanıyan Başkan Ömer Günel’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.