Başkan Günel'den mesai arkadaşları için fidan bağışı

Başkan Günel'den mesai arkadaşları için fidan bağışı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, TEMA Vakfı'nın Türkiye’nin birçok şehrinde çıkan orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için başlattığı kampanyaya Kuşadası Belediyesi çalışanları adına 1142 fidan bağışında bulundu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 28 Temmuz’da Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve pek çok şehri etkisi altına alan orman yangınlarının sonrasında mesai arkadaşları için önemli bir bağışta bulundu. Başkan Günel, Türkiye Erozyonla Mücadele (TEMA) Vakfı tarafından ‘Yaşamı yeniden yeşerteceğiz’ sloganıyla başlatılan kampanyaya Kuşadası Belediyesi çalışanlarının her biri için birer fidan bağışladı. Bir fidan için 10 TL bağış alınan kampanya kapsamında 1142 mesai arkadaşı için Muğla bölgesine dikilmek üzere fidan bağışlayan Başkan Ömer Günel’e TEMA tarafından dijital bir sertifika verildi.

fidan-bagisi.jpeg

"Ülkemize can, geleceğimize nefes"

Başkan Ömer Günel, orman yangınları nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek “Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası halkı olarak orman yangınları nedeniyle mağdur olan, evlerini, eşyalarını kaybeden vatandaşlarımızla dayanışmak amacıyla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bunun yanında, yanan bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla TEMA Vakfı tarafından başlatılan kampanyaya 1142 mesai arkadaşım adına şahsi olarak fidan bağışında bulundum. Ormanlar geleceğimiz. Bu nedenle herkesi TEMA’nın ‘Yaşamı yeniden yeşerteceğiz’ kampanyası ile ülkemize can, geleceğimize nefes olmaya çağırıyorum. İnanıyorum ki bu zor süreci de birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde el birliğiyle atlatacağız. En büyük temennimiz benzer felaketlerin bir daha yaşanmaması yönünde” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.