Başkan Güney'den mobbing iddiası

Başkan Güney'den mobbing iddiası

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, Menemen Belediyesi çalışanlarının mobbinge maruz kaldığını iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, ilçe başkanlığına Menemen Belediyesi çalışanları tarafından mobbinge maruz olduklarına dair şikayetler aldıklarını iddia etti.

Konuya ilişkin açıklamasında "İlçe Başkanlığımıza gelen şikâyetlerden anlıyoruz ki; kendi hür iradeleri ile sandık kurullarında görev alan, gözlemci olan Menemen Belediyesi çalışanlarımızın bu görevleri kabul etmemeleri ve mevcut Cumhurbaşkanına oy vermeleri, verdikleri oyu fotoğraf çekerek belgelemeleri aksi durumda işten çıkarılacakları konusunda baskı görmektedirler" ifadelerini kullanan Güney, 14 Mayıs Seçimlerini işaret etti.

chp-menemen-omer-guney.jpeg

Başkan Güney açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Menemen Belediyesinin AKP’li idarecileri Menemenli hemşerilerimizin kendilerine sandıkta verdikleri dersten hiçbir sonuç çıkarmadıkları gibi, aldıkları hezimetin acısından Menemen Belediyesi çalışanlarımızdan çıkarmak istemektedirler. Belediye çalışanlarımızın AKP mitinglerine zorla götürülmeleri yetmiyormuş gibi, şimdi de çalışanlarımızın anayasal hakkı olan seçme haklarına müdahale edilmektedir. Menemen Belediyesi çalışanları sizin köleniz değildir. Zorla güzellik olmaz! Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak; tüm çalışanlarımızın yanındayız, güvencesiyiz. Hiçbir çalışanımız yalnız değildir. Değerli halkımız; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığında haksızlıklar, hukuksuzluklar ve adaletsizlikler son bulacak. Her şey çok güzel olacak."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.