Başkan Gürbüz 1 Mayıs'ı belediye emekçileriyle kutladı

Başkan Gürbüz 1 Mayıs'ı belediye emekçileriyle kutladı

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Belediye çalışanlarıyla kutladı.

Foça Belediyesi Karakum Plajı Tesislerindeki kahvaltıda Başkan Fatih Gürbüz; Disk-Genel İş Sendikası İzmir 4 No’lu Şube Yöneticisi Emin Ayvaz, Tüm Yerel-Sen Foça Belediyesi İşyeri Temsilcisi Yasin Tercanlıoğlu, Disk-Genel İş Sendikası Foça Belediyesi İşyeri Baştemsilcisi Mehmet Özongan ve Temsilcisi Hüseyin Ayvaz ile Belediye Personelinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Başkan Gürbüz, ‘‘Sevgili çalışanlarımız, her biriniz verdiğiniz emeklerle saygıyı hak eden insanlarsınız. Şimdi Foça’mız için daha çok çalışacağız. Foça’mız için ne gerekiyorsa onu yapacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüz kutlu olsun’’dedi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı; ‘‘Alın terinin karşılığında temel hak ve özgürlüklerini yaşamak isteyen tüm emekçilere selam olsun! 1 Mayıs, emeğinin karşılığında hak, adalet ve insanca yaşam isteyenlerin bayramıdır. Emeğin üzerinden baskı kalksın, emekçinin umutsuzluğu yok olsun diye; emek en yüce değerdir ilkesi ile Yaşasın 1 Mayıs!’’    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.