Başkan Gürbüz: 30 yıllık yağmur suyu iletim hatlarımızı yeniliyoruz

Başkan Gürbüz: 30 yıllık yağmur suyu iletim hatlarımızı yeniliyoruz

Foça'da devam eden yağmur suyu iletim hatları ile kanalizasyon alt yapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "30 yıllık yağmur suyu iletim hatlarımızı yeniliyor ve derelerimizi temizliyoruz" dedi.

Medya Ege- Foça Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU Genel Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen yağmur suyu iletim hatları ile kanalizasyon alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şehit Ali Yarba Sokak ve 211 Sokakta süren çalışmaları yerinde inceleyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "30 yıllık yağmur suyu iletim hatlarımızı yeniliyor ve derelerimizi temizliyoruz" dedi.

fiweuypwuauu73f.jpg

Başkan Gürbüz, desteklerinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İZSU Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

İncelemelerine ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Gürbüz, açıklamasında "30 yıllık yağmur suyu iletim hatlarımızı yeniliyor ve derelerimizi temizliyoruz. Fevzi Paşa Mahallemizdeki kanalizasyon altyapı çalışmalarımıza ise Şehit Ali Yarba Sokak ve 211 Sokakta devam ediyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e ve İZSU Genel Müdürlüğüne destekleri için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

fiwgalmxmacx-03.jpgfiweuyqxmaobsaw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.