Başkan Gürbüz: Aralıksız çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Gürbüz: Aralıksız çalışmaya devam edeceğiz

İzmir'de etkili olan fırtına ve sağanak yağış Foça'da da maddi zarara yol açtı. Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, konuya ilişkin bir açıklama yaparak "Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Herkese geçmiş olsun" dedi.

MEDYA EGE - İzmir sabah saatlerinden bu yana etkili olan fırtına ve sağanak yağışla gündemde.

İzmir'in sevilen yazlık ilçelerinden Foça'da da fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. Fırtına ve sağanak yağıştan, Eski Foça sahili düzenlemesi büyük zarar gördü. Ahşap yapılar etkili olan fırtına nedeniyle parçalandı.

Taşan deniz, ilçenin ara sokaklarında su baskınlarına neden oldu.

ekran-goruntusu-2023-11-26-183322.png

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de ilçede ekibi ile incelemelerde bulundu. Başkan Gürbüz yaşanan fırtınada can kaybı olmadığına dikkat çekerek "Dün gece atlattığımız büyük bir afat, can kaybına ve yaralanmaya neden olmadığına seviniyorum. Foça halkının nezdinde geceden beri büyük özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Gürbüz, sosyal medya hesabından bir video paylaşımı yaparak halkı çalışmalara ilişkin bilgilendirdi.

Başkan Gürbüz video paylaşımına şu notu düştü; "Hep birlikte her şeyin üstesinden gelmek mümkün. Dün gece atlattığımız büyük bir afat, can kaybına ve yaralanmaya neden olmadığına seviniyorum. Foça halkının nezdinde geceden beri büyük özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Herkese geçmiş olsun."

ekran-goruntusu-2023-11-26-183346.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.