Başkan Gürbüz: Atılan iftiralar, söylenen yalanlar düzeltilmeli

Başkan Gürbüz: Atılan iftiralar, söylenen yalanlar düzeltilmeli

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Emniyet mensuplarınca tutanak altına alınan kaza için atılan iftiraların, söylenen yalanların düzeltilmesi adına ilgili siteye tekzip metni yayınlanması için başvuracağım" dedi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün şoförünün kullandığı araç dün gece saatlerinde bir kazaya karıştı. Bir haber sitesinde yer alan haber için tekzip metni talep eden ve kaza anında araçta olmadığını bildiren Başkan Gürbüz, sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuru yayınladı:

"Bugün hakkımda çıkan haberleri büyük bir hayretle okudum!

Makam aracını kullanan belediyemiz personelinin tek başına yaptığı trafik kazasını akla hayale sığmayan şekilde kamuoyuna sunulmasını şiddetle kınıyorum!

İlk olarak MOBESE kameralarının altında gerçekleşen ve emniyet mensuplarınca tutanak altına alınan kaza için atılan iftiraların, söylenen yalanların düzeltilmesi adına ilgili siteye tekzip metni yayınlanması için başvuracağımı akabinde ise anılan haberleri yargıya taşıyacağımı bildirmek istiyorum.

foca-belediye-baskani-fatih-gurbuz-atilan-iftiralarin-soylenen-yalanlarin-a5b49.jpg

Geçmiş bir tarihte makam aracına binen çocuklarla çekilen videodan alınan bir görüntüyle yalan haber yapılması sadece kötü niyet göstergesidir.

Yaşanan trafik kazası ile hiçbir alakam olmadığı halde gündemi yalan haberlerle meşgul etmek, şahsımı ve Belediyemizi yıpratmak veyahut doğrudan zarar vermek için yapılan haberlere ve kötü niyetli kişilere rağmen enerjimizi hep yüksek tutacağız, iyilik için çalışacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.