Başkan Gürbüz, CHP İlçe Örgütüyle bir araya geldi

Başkan Gürbüz, CHP İlçe Örgütüyle bir araya geldi

CHP Foça İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği kahvaltı organizasyonuna Başkan Gürbüz de katıldı.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanlığı, Gerenköy'de kahvaltı ve dayanışma toplantısı düzenledi. Düzenlenen organizasyona Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Mahir Polat, il yöneticileri, muhtarlar, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, meclis üyeleri, kadın kolları başkanı ve Gerenköylü vatandaşlar katıldı.

e-c1mox0amvphi.jpg

Kahvaltıda Gerenköylü vatandaşlar ile ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Gürbüz'e CHP'li Sındır ve CHP'li Polat da eşlik etti.

Başkan Gürbüz, kahvaltıya katılan tüm Gerenköylülere ve ilçe örgütü üyelerine teşekkür ederek, bu buluşmaların Foça'ya katılacak değerleri geliştirmek açısından son derece önemli olduğunu belirtti.

e-c1mnwqaiesb.jpg

CHP'li Sındır, buluşmaya ilişkin paylaşımında "Foça İlçe Başkanlığımızın Gerenköy'de düzenlediği kahvaltıda dostlarımızla bir araya geldik, hasret giderdik" ifadelerine yer verdi.

e-9ttczweaabyy8.jpg

CHP'li Polat ise "Foça İlçe Örgütümüzün düzenlediği kahvaltıda Gerenköy'deki yurttaşlarımızla buluştuk." diyerek organizasyona dair görselleri paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.