Başkan Gürbüz, Foçalı gençler ile Meclis'te!

Başkan Gürbüz, Foçalı gençler ile Meclis'te!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal etmesinin 93. yılında Başkan Gürbüz, Foçalı gençler ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinde bulundu.

Medya Ege- 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Gençlik Örgütü Caner Aktan ve Foçalı gençler eşliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretinde bulundu. Meclis'te Başkan Gürbüz ve gençlere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Sevda Erdan Kılıç ve Bedri Serter ağırladı.

fd1h12nxiameoan.jpg

CHP'li Polat, "Geleceğimizin teminatı, Atamızın Cumhuriyeti emanet ettiği gençler bugün misafirimizdi. Foça Bel. Başkanımız Fatih Gürbüz, Gençlik Örgütü Başkanımız Caner Aktan ve gençlerimizi ağırlamaktan büyük keyif aldık. İktidar yolunda birlikte yürüdüğümüz gençlerimize başarılar dilerim." diye konuştu.

fd1le-owqaezh4n.jpg

Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, paylaşımında "Bugün Foça Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz ve Foça’nın aydınlık gençleri Meclis’te ziyaretimize geldi. Atamızı büyük bir özlemle andığımız gün de; O’nun izinden giden, fikirlerini benimseyen, Cumhuriyet’i emanet ettiği gençleri ve genç başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duydum." sözlerini kullandı.

fd1osc-wyauydwb.jpg

CHP Milletvekili Serter, ziyarete ilişkin paylaşımında "İzmir'imizin güzel ilçelerinden Foça'mızın Gençlik Kollarını, TBMM'de, bölge milletvekili arkadaşlarım Sevda Erdan Kılıç ve Mahir Polat ile birlikte ağırladım." ifadelerine yer verdi.

fd1h148wqaa38rx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.