Başkan Gürbüz: Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışacağız

Başkan Gürbüz: Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışacağız

Foça'da şiddetli yağış ve fırtına sebebiyle meydana gelen hasarın izleri siliniyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Foça’da geçtiğimiz hafta sonu etkili olan şiddetli fırtına ve yağışın meydana getirdiği olumsuzluklar hızla gideriliyor. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün yönetimindeki Fen İşleri ve Kıyı Koruma ekipleri, cumartesi ve pazar günleri gece-gündüz aralıksız çalıştı.

foto-3.jpg

Fırtına sonrasında, Foça ve Yenifoça sahil şeridine taşan deniz kumu, taş, ahşap ve benzeri maddeler toplandı. Yaya kaldırımları ve yürüyüş yolları hızla temizlendi. Limana bağlı tekneleri zarar gören vatandaşlara yardım edildi. Fırtınanın hasar verdiği ahşap iskele parçaları toplandı.

foto-2.jpg

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Pazar gecesi atlattığımız büyük afetin, can kaybına ve yaralanmaya neden olmadığına seviniyorum. Foça halkının nezdinde geceden beri büyük özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Herkese geçmiş olsun’’ dedi.

foto-4.jpg

foto-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.