Başkan Gürbüz: Projelerimizle esnafımıza destek olduk

Başkan Gürbüz: Projelerimizle esnafımıza destek olduk

Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sedat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Birçok projeyle esnafımıza destek olduk" dedi.

Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sedat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile bir araya geldi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sedat Özdemir, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e katkıları için plaket sunarak, ‘‘İlçe esnafımızın sorunlarını çözmek ve haklarını korumak için göstermiş oldukları gayret ve çalışmaları için çok teşekkür ederiz’’ dedi.

r16413.jpg

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de, ‘‘Foça'nın ekonomik kalkınmasında esnaflarımızın önemli bir rol oynadığının bilincindeyiz. Bu nedenle, esnafımızın sorunlarını çözmek ve işlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yakın bir iş birliği içerisinde çalıştık. Birçok projeyle esnafımıza destek olduk. Benzer iş kollarında çalışan işletmelerin bir araya gelmesini hedeflediğimiz Bağarası yeni sanayi sitemizin temelini 15 milyon TL maliyet ile attık. Yenifoça Tarihi Çarşımız'da sokak sağlıklaştırmaları gerçekleştirdik. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile görüşmelerimiz neticesinde Yenifoça’da bireysel taşımacılık yapan esnafımızı İZTAŞIT toplu ulaşım ağına dahil ettik. Üye olan işletmeler, www.focaburada.com üzerinden ücretsiz bir şekilde faaliyetlerini tanıtabildiler. Belediyemiz ve esnaf odamız, Foça’nın daha da ileriye gitmesi için birlikte çalışmaya devam edecekler’’ dedi.

r16414.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.