Başkan Gürbüz: Sana Söz Yine Baharlar Gelecek

Başkan Gürbüz: Sana Söz Yine Baharlar Gelecek

Foça'da CHP milletvekili adayı Gökçe Gökçen'le saha çalışması yapan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Sana Söz Yine Baharlar Gelecek" dedi.

MEDYA EGE - Seçime 1 gün kala, Türkiye'de heyecan dorukta. Siyasilerin zafer mesajları verdiği son günde, Fatih Gürbüz de seçim çalışmalarına sahada devam ediyor.

Başkan Gürbüz, CHP İzmir milletvekili adayı Gökçe Gökçen ve CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ve ilçe örgütüyle, esnaf ziyareti yaparak seçmenin nabzını tuttu.

whatsapp-image-2023-05-13-at-10-49-45-1.jpeg

Başkan Gürbüz, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada "Milletvekili adayımız Sayın Gökçe Gökçe'nin gençliği ve enerjisiyle alandayız. Bugüne kadar ilçe örgütümüzün öncü emekçileri kadınlar ve gençlerle son güne kadar devam ediyoruz" diye konuştu.

whatsapp-image-2023-05-13-at-10-49-45-2.jpeg

Öte yandan Başkan Gürbüz ve CHP Foça Örgütü, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ben Kemal Geliyorum. #İlkTurdaBitirelim" yazılı posterini Foça Meydanında açıldı.

whatsapp-image-2023-05-13-at-10-49-45.jpeg

Başkan Gürbüz, sosyal medyada meydanda gerçekleştirilen etkinliğin videosunu da paylaşarak "Sana Söz Yine Baharlar Gelecek" notunu düştü.

whatsapp-image-2023-05-13-at-11-04-04.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.