Başkan Gürbüz: Tüm zorlukları birlikte aşmak zorundayız

Başkan Gürbüz: Tüm zorlukları birlikte aşmak zorundayız

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayı ile etkinlikler düzenlenen etkinlikte konuşan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ‘‘Birlikte yaşamayı engelleyen tüm zorlukları birlikte aşmak zorundayız.’’ dedi.

Foça Belediyesi, Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Okulunun iş birliği ile düzenlediği 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliklerinin açılışı kortej yürüyüşü ile yapıldı. Bando eşliğinde eski hastane önünden başlayan yürüyüş, Demokrasi Meydanında son buldu. Haftanın anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Okulu Damat Halayı gösterisini sundu.

foto-5.jpg

Açılış kortejine katılan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Hayatın her alanında eşit, bağımsız ve erişebilir bir çevre için, birlikte yaşamayı engelleyen tüm zorlukları birlikte aşmak zorundayız.’’ dedi.

foto-1.jpg

Engelliler Haftası etkinlikleri, 12 Mayıs Perşembe günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde saat 20.00’deki Arsey Berkan Kaya’nın rol aldığı ‘‘Hallac-ı Mansur’’ isimli oyununun sahnelenmesi ve 16 Mayıs Pazartesi günü Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde saat 11.00’deki Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Okulunun gösterileri ile devam edecek. Aynı gün saat 13.30’da Yenifoça Çok Amaçlı Salonda Foça Belediyesi Boccia Takımı gösteri maçı yapacak.

foto-6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.