Başkan Gürbüz'den Yeni Yıl Ziyaretleri

Başkan Gürbüz'den Yeni Yıl Ziyaretleri

2021 yılının son gününde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Hepimiz için emek veren mesai arkadaşlarımla birlikte, 2022 yılının ülkemize sevinç ve sağlıklı günler getirmesini diliyoruz." dedi.

Medya Ege- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 2021 yılının son gününde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Foçalıların yeni yıllarını kutladı. Ziyaretlerine Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi ile başlayan Başkan Gürbüz, ardından Foça Belediyesi Çocuk Evinde miniklerle bir araya geldi.

fh60tu9wybsdmxk.jpg

Çocuk Evinin miniklerinin Başkan Gürbüz'ün fotoğrafıyla yaptığı resim eğlenceli anlara sahne oldu. Gürbüz, eğlenceli anları, "Çocuk evimizin minikleri herkesin yeni yılını kutluyor." sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

fh7pcbzxibe7lep.jpg

Foça Belediyesi personeli ile bir araya gelerek ziyaretlerini sonlandıran Başkan Gürbüz, "Hepimiz için emek veren mesai arkadaşlarımla birlikte, 2022 yılının ülkemize sevinç ve sağlıklı günler getirmesini diliyoruz." dedi.

fh73y5qwqbm9htj.jpgfh73y5qxiaaxeqb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.