Başkan Halil Arda Adım Adım Gaziemir'i gezmeye devam ediyor

Başkan Halil Arda Adım Adım Gaziemir'i gezmeye devam ediyor

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Adım Adım Gaziemir programı kapsamında Sevgi Mahallesinde çalışma yaptı.

MEDYA EGE- Göreve geldiği günden bu yana Gaziemir'de yaşayan vatandaşların çözüm ve taleplerini dinlemek için Adım Adım Gaziemir programı gerçekleştiren Halil Arda, bu kez Sevgi Mahallesindeydi.

fgiqzvnxkaadnda.jpg

Sabah Kahvaltısını Gaziemir'deki son dolmuş durağında yapan Başkan Arda, Sevgi Mahallesi Muhtarı Şenol Şencan'ı ziyaret etti.

fgi7yezwaaebjxw.jpg

Ziyarette mahallenin sorunları hakkında muhtar Şencan ile fikir alışveirşinde bulunan Arda'nın bir sonraki durağı Ege Serbest Bölge'de faaliyet gösteren Hugo Boss Tekstil firmasının 4. fabrikasının açılış töreni oldu. Arda açılışla ilgili "Ege Serbest Bölge'de faaliyet gösteren Hugo Boss Tekstil firmasının 4. fabrikasının açılışının ilçemize ve kentimize hayırlı olmasını dilerim" açıklamasını yaptı.

fgjjurtwaaakqur.jpg

Başkan Arda daha sonra Abdullah Arda Meydanındaki Cumhuriyet kutlamalarına katıldı.
Sevgi Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Arda, sokak hayvanlarını beslemeyi de unutmadı.

fgjoawvwiairbzz.jpg

ADIM ADIM GAZİEMİR İÇİN NE DEDİ?

Başkan Arda, başlattığı Adım Adım Gaziemir programının amacı ile ilgili "İlçemizde girmediğimiz sokak, kapısını çalmadığımız vatandaş kalmasın istiyorum. Onların fikirlerini alıyor, hal ve hatırlarını soruyorum. Ülke olarak yaşadığımız ekonomik kriz, vatandaşımızın belini gerçekten bükmüş. Dinlediğim herkes ekonomiden yakınıyor. Bu ziyaretlerde bana CV Bank birimimizden bir personel ile sosyal hizmet uzmanları da eşlik ediyor. Belediye olarak gücümüzün yettiğince ihtiyaç sahibi ailelere destek vermeye çalışıyoruz. Evde hasta bakım birimimizin kontrolünde olan hasta vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletmek için evlerine ziyarete gidiyorum. Bu ziyaretler sırasında belediye ekiplerimizin çalışmalarını da yerinde denetliyorum. Tüm çabamız güzide insanların yaşadığı Gaziemir’i bir adım daha ileriye taşıyabilmek" demişti.

fgi7-ntxeaa1ef8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.