Başkan Halil Arda, Drama Köprüsü'nü seslendirdi

Başkan Halil Arda, Drama Köprüsü'nü seslendirdi

Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konserine katılan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Drama Köprüsü isimli türküyü seslendirdi ve konuklardan büyük alkış aldı.

Medya Ege- Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Koro Şefi Ali Hikmet Gökçen yönetiminde verdiği konser ile Gaziemirlilere unutulmaz bir dinleti sundu. Dinletiye katılan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Drama Köprüsü isimli türküyü seslendirmek için sahneye çıktığında çok heyecanlı olduğunu söyledi. "Şarkı söyleyeceğim için 96 yaşındaki annem de aramızda. Çok teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığın için. Seni çok seviyorum, ellerinden öpüyorum" dedi. Ardından Drama Köprüsü'nü seslendiren Başkan Arda, müzik severlerden büyük alkış aldı.

Başkan Arda, etkinliğe ilişkin paylaşımda "Şef Ali Hikmet Gökçen yönetimindeki Türk Halk Müziği Koromuz dün harika bir konser verdi. Beni de bu güzel ekibe dahil ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Drama Köprüsü türküsünü o kadar da kötü seslendirmemişim... Ne dersiniz?" ifadelerini kullandı.

Başkan Arda'nın sosyal medya hesabından paylaştığı etkinlik videosuna, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Durmuş Yılmaz isimli bir vatandaş, Başkan Arda'nın paylaşımında "Başkanım... Gizli kabiliyetlerinizden biri daha... Yüreğinize sağlık... Harika bir yorum, harika bir ses.. Tebrikler.... Saygı ve selamlar...." yorumunu yaptı. Nilgün Ersavaş Koç ise "Yüreğinize sağlık başkanım ,sizin gibi bir başkana sahip olduğu için Gaziemir çok şanslı." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.