Başkan Halil Arda: Gaziemir’e değer katan yatırımlara devam

Başkan Halil Arda: Gaziemir’e değer katan yatırımlara devam

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, belediye bünyesine bir araç satın alındığını duyurarak “Gaziemir’e değer katan yatırımlara devam” dedi.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile belediyeye 2023 model bir kamyonet alındığını duyurdu.

Gaziemir’e değer katmaya devam edeceklerini belirten Başkan Halil Arda “Ekonomik ömrünü tamamlayan, emektar aracımızı hurdaya çıkardık, yerine bu hizmet döneminde belediye bünyesine kattığımız 38'inci araç olan 2023 model yepyeni bir kamyonet aldık. Gaziemir'e değer katan yatırımlara devam...” cümlelerini kullandı.

Kendi öz kaynakları ile satın alımlar yapan Gaziemir Belediyesi, Nisan ayı başında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri için Ford Transit marka 2 kamyonet satın almıştı. Belediye yine geçtiğimiz yılın Aralık ayında da, 6 milyon 918 bin liralık yatırımla Devlet Malzeme Ofisi’nden 6 adet Ford Tourneo Courier, bir Fiat Doblo Combi, Iveco Daily İkram Aracı, Ford Midilli Kurtarıcı Lowbed, Kubato Mini Ekskavatör ve Mingnou Yol Süpürme Makinesi satın almıştı.

ftp1egdwiaa-os8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.