Başkan Halil Arda, Gaziemirli kursiyerleri ziyaret etti

Başkan Halil Arda, Gaziemirli kursiyerleri ziyaret etti

Atıfbey Mahallesi Cumhuriyet Semt Evinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerleri ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Çok güzel ağırlandım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Medya Ege- Gaziemir Belediyesi, her yaştan vatandaşa hitap eden kültür, sanat ve spor kursları ile vatandaşların hem sosyal hayatta daha aktif olmalarını hem de aile ekonomisine katkı sağlamalarını amaçlıyor. Bu kapsamda Atıfbey Mahallesi Cumhuriyet Semt Evinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerleri ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, el emeği ürünleri inceledi ve kursiyerler ile sohbet etti.

flff3yoxmaa3wsk.jpg

Cumhuriyet Semt Evlerinde verilen kurslarla Gaziemirlilerin, hem yeteneklerini keşfettiğini hem de sosyalleştiğini söyleyen Başkan Arda, ziyarette çok güzel ağırlandığını ifade ederek, tüm kursiyerlere teşekkür etti.

flff4cbxsae2r0.jpg

Başkan Arda, ziyarete ilişkin paylaşımında "Cumhuriyet Semt Evlerinde düzenlediğimiz kurslara katılan kursiyerlerimiz hem yeteneklerini keşfediyor hem de sosyalleşiyorlar. Bugün de Atıfbey Mahallesi Cumhuriyet Semt Evimizde kursiyerlerimizle bir araya geldim. Çok güzel ağırlandım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

flff3yxxwaexiax.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.