Başkan Halil Arda mahalle mahalle Gaziemir'i geziyor

Başkan Halil Arda mahalle mahalle Gaziemir'i geziyor

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Adım Adım Gaziemir çalışmaları kapsamında Dokuz Eylül Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi.

MEDYA EGE- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Adım Adım Gaziemir buluşmalarına devam ediyor. Her gün bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Halil Arda, bugün 9 Eylül Mahallesinde bir dizi ziyarette bulundu.

fcmn86sxoaencal.jpg

Arda, güne Öztürk Kıraathanesi’nde kahvaltı yaparak başladı. Altay Kıraathanesinde vatandaşlarla buluşan Arda, Önder Caddesi’nde görev yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri personeli Güldane Telli ile bir araya geldi. Arda, Telli ile buluşmasıyla ilgili "Önder Caddesi’nde 8 aydır görevini severek yapan ve esnafımızın göz bebeği olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri personeli Güldane Telli’yle Dokuz Eylül Mahallemizi ziyaretimiz sırasında bir araya geldik" diye konuştu.

fcmgbmvxeaecxuz.jpg

Arda, yakın zamanda vefat eden Kıbrıs Gazisi Abdullah Kurt'un ailesini de ziyaret etti.
9 Eylül Mahallesi esnafını da dinleyen Başkan "Dokuz Eylül Mahallesi’nin çalışkan esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler diledim. İyi ahlak, doğruluk, kardeşlik ve yardımseverliği benimseyen tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası’nı canı gönülden kutluyorum" cümleleri ile esnafın Ahilik Haftasını kutladı.

fcmpy4pwqaatxo1.jpg
Dokuz Eylül İlkokulu ve Ortaokulunu da ziyaret ederek öğrenci ve velilere başarılı bir yeni yıl dileyen Arda
son olarak Dokuz Eylül ile Beyazevler Mahallelerinin kesişimindeki arazide inşa edilen Tandır Fırını ziyaret etti.

fcnc7sxx0aappc5.jpg

fcn4d-bxwau81fa-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.