Başkan Halil Arda, Malatya'da: Dayanışma yaşatır

Başkan Halil Arda, Malatya'da: Dayanışma yaşatır

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Malatya'da incelemelerde bulundu. Başkan Arda, deprem bölgesi ile dayanışmanın çok güçlü olduğunu söyledi.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Malatya'da depremzedeler ile bir araya geldi.

fqy9iiiwyaigzpl.jpg

Güzelbahçe Belediyesi'nin çadır kentinde incelemeler de bulunan Başkan Arda "Güzelbahçe Belediyemizin oluşturduğu çadır alanında CHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Atakan Kaya ve Eski Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, Malatyalılar ile kucaklaşıyoruz" dedi.

fqypcc5x0aca5rr.jpg

Kentte büyük bir yıkım ve acı olduğunu dile getiren Başkan Arda, anlar, anılar, umutlar maalesef molozların altında kalmış… Bu yaraları sarmak için yapacak daha çok işimiz var" dedi.

fqyvudqwaaah3-7.jpg

Başkan Arda öte yandan, CHP'li belediyelerin depremzede vatandaşların normal hayatına dönmesi için çaba sarf ettiğine dikkat çekerek şunları aktardı: "Bölgede, depremin yaralarını sarmak için CHP’li belediyeler seferber olmuş durumda. Güzel uygulamalardan biri de Malatya Yeşilyurt’ta Kadıköy Belediyemiz tarafından kurulan aşevi… Bu hizmetler adeta ‘dayanışma yaşatır’ dedirtiyor."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.