Başkan Halil Arda: Porta Kafelerimiz büyümeye devam edecek

Başkan Halil Arda: Porta Kafelerimiz büyümeye devam edecek

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Porta Cafe’yi ziyaret etti. Porta kafelerde kadın istihdamını öncelediklerini ifade eden Başkan Arda, “Porta kafelerimiz büyümeye devam edecek” dedi.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediyesi, 2019 yılında kamusal alanları genişleterek halkın sağlıklı, kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlarla hizmet alabileceği tesisler açma hedefiyle çıktığı yolda, “Porta” adını verdiği tesisleri hayata geçirdi.

Belediye, vatandaşların nefes alabilecekleri, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmete erişebilecekleri Porta Gaziemir’in ilkini Sevgi Mahallesi’nde, 2 bin 800 metrekarelik açık alan üzerinde kurdu. 420 metrekare kapalı alanı bulunan Porta Gaziemir, kadınların istihdamına yönelik sosyal bir girişimi de içinde barındırıyor. Kadınların Porta Gaziemir’in mutfağında ürettikleri ürünler, tesislerde satışa sunuluyor.

Kaliteli hizmet ve ulaşılabilir fiyat politikasından ödün vermeden Porta Gaziemir’in ikincisini, Önder Caddesi Sevgi Yolu üzerinde hizmete açan Gaziemir Belediyesi, Sarnıç’ta inşası başlayan Porta Gaziemir 3 içinse çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

Tesislerden Porta 1’i ziyaret ederek sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda; “2019 yılında kamusal alanları genişletme gibi bir hedefimiz var demiştik. Bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Porta kafelerimizin ne kadar doğru bir proje olduğunu, bu geçen sürede burayı ziyaret eden 1.5 milyon vatandaşımızdan anlıyoruz. Kadın istihdamını öncelediğimiz Porta kafelerimiz büyümeye devam edecek” notunu düştü.

640x480-d52c956051eb2dcf126e.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum