Başkan Halil Arda: Siz tutuncaya kadar biz o elleri bırakmayacağız

Başkan Halil Arda: Siz tutuncaya kadar biz o elleri bırakmayacağız

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Siz tutuncaya kadar biz o elleri bırakmayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini geride bıraktı. Gaziemirli vatandaşlar yüzde 67,31’lik oy oranıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilçede birinci aday olarak destekledi.

Belediye Başkanı Halil Arda da Gaziemirlilere teşekkür ederek “Gaziemir bu seçimde yüzde 67.31 ile ‘değişime’ oy verdi. Bu kararlı ve net bir duruştur. Teşekkürler Gaziemir. Gerçek demokrasi, insan hakları, özgürlükler ve ekonomik bağımsızlık için mücadeleye devam” ifadelerini kullandı.

fxsybn6xwaixhss-1.jpg

Öte yandan Başkan Arda, sosyal medya hesabından Gaziemirli bir vatandaşla fotoğrafını paylaşarak duygusal bir yorumda bulundu. Başkan Arda şunları aktardı; “Sevgili Genel Başkanım, seçim sürecindeki ev ziyaretlerimizde Gaziemirlilere “o da sizin bizim gibi gibi yufka yürekli biridir” diye anlatmıştık sizi. Şuanda da derdinizin zorluk için yaşayan vatandaşlarımız olduğunu biliyoruz. Siz tutuncaya kadar biz o elleri bırakmayacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.