Başkan Halil Arda: TRT, bir kişinin veya partinin yayın organı değildir

Başkan Halil Arda: TRT, bir kişinin veya partinin yayın organı değildir

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı TRT'e yayınlarına ilişkin suç duyurusunda bulunan CHP İzmir İl Yönetimi ile birlikte İzmir Adliyesinde suç duyurusunda bulundu.

MEDYA EGE - CHP İzmir İl Yönetimi, Şenol Aslanoğlu başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik TRT'de uygulanan sansür, halkın haber alma hakkının engellenmesi ve TRT Genel Müdürünün görevini kötüye kullanması hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir Adliyesinde yapılan suç duyurusuna Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da katıldı. Başkan Arda konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada TRT'ye tepki gösterdi.

f01x-ffxgaqiicq.jpg

Başkan Arda şunları aktardı; "TRT’nin CHP ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik taraflı ve hukuksuz yayın politikalarına karşı, İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ve partililerimizle birlikte suç duyurusunda bulunduk, basın açıklaması yaptık. TRT, bir kişinin veya partinin yayın organı değildir. TRT devlet kanalıdır. Halkın haber alma özgürlüğünü engelleyen yayın politikasından vazgeçmelidir. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.