Başkan Hasan Arslan Pazar Yerlerini Gezdi

Başkan Hasan Arslan Pazar Yerlerini Gezdi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçede kurulan pazaryerlerini gezerek, esnaflara hayırlı işler diledi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan, alışveriş yapan vatandaşlarla da konuşmayı ihmal etmedi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, gerçekleştirdiği pazar yeri ziyaretleriyle halkın içinde olmaya devam ediyor. Başkan Arslan Yenimahalle, Balatçık, Ataşehir ve Egekent pazar yerlerinde esnafları ziyaret ederek onlara kulak verdi. Başkan Arslan esnaf ziyaretleri sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.

Yapılacak pazaryerleri hakkında bilgi veren Başkan Arslan, halkın yaşamını katkı koymak adına birçok yerde pazar yeri açmayı hedeflediklerini ifade etti. Arslan, insan odaklı hizmet üretmeye çalıştıklarını belirterek, “Amacımız Çiğli halkının yaşamını kolaylaştırmak. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın yaptığımız hizmetlerden duyduğu memnuniyeti gördükçe mutlu oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimiz devam edecek. Esnafımızın iyi koşullarda hizmet vermesi vatandaşımızın da mağdur edilmeden alışverişlerini yapmaları için çalışıyoruz. Sıkıntılarını birebir bize iletmeleri için pazar yeri ziyaretleri oldukça anlamlı. Çiğli halkının gücünü ve desteğini arkamızda hissederek bu hizmet ve projelerimizi artırarak sürdüreceğiz.  Halkın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.