BAŞKAN HASAN ARSLAN’DAN TAZİYE ZİYARETİ

BAŞKAN HASAN ARSLAN’DAN TAZİYE ZİYARETİ

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP İl ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve bürokratlarla birlikte Çiğli Emniyet Müdür Vekili Serkan Yonar’a taziye ziyaretinde bulundu, baş sağlığı diledi. 

İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık’ta meydana gelen bombalı saldırılarda verilen şehitler nedeniyle yapılan ziyarette Başkan Hasan Arslan, CHP İl Başkan Yardımcı Şirin Akgül, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, ilçe yöneticileri, gençlik kolları başkanı, belediye meclis üyeleri ile belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu.

Başkan Hasan Arslan, “Terör herkesi vuruyor. Görevini yapan polislerimizin ve tesadüfen orada bulunan vatandaşlarımızın ne günahı var. Terörü lanetliyoruz. Sizlerin ve tüm milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Biz her zaman polisimizin ve askerimizin yanındayız” diye konuştu.

Çiğli İlçe Emniyet Müdür Vekili Serkan Yonar da “Hepimiz aynı gemideyiz. Terörün yanında olmak ya da teröre destek olmak çok kötü. Bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz. Bize destek olan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.