Başkan Helil Kınay: Gençlerimizin yolu aydınlık olsun
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kinay, YKS sınavının ikinci gününde öğrenciler ve aileleriyle bir araya gelerek moral ve ikram desteği sağladı.
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kinay, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci gününde gençlerin ve ailelerinin heyecanına ortak oldu. Başkan Kinay, Tahir Merzeci Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ve Öğretmenler Şeker Mevhibe Ortaokulu önünde sınava giren öğrencilerin aileleriyle bir araya gelerek moral desteği verdi.

'İKRAMLAR VERİLDİ'
Sıcak havaya rağmen aileleri yalnız bırakmayan Karabağlar Belediyesi, ikram araçlarıyla da sınav heyecanını hafifletmek için çalışmalar gerçekleştirdi. Başkan Kinay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Binbir emekle bugünlere gelen ve iki gündür sınavda ter döken tüm gençlerimizin yolu açık, geleceği aydınlık olsun” ifadelerini kullandı. Karabağlar Belediyesi’nin bu anlamlı desteği, gençlerin yanında olarak sınav sürecindeki motivasyonlarını artırmayı hedefliyor.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.