Başkan Mustafa İduğ: Avrupa’nın en prestijli ödülünü kazandık

Başkan Mustafa İduğ: Avrupa’nın en prestijli ödülünü kazandık

Avrupa Konseyi Parlementer Meclisi tarafından verilen “Avrupa Diploması” ödülünü teslim alan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Birçok farklı proje ile aldığımız Avrupa’nın en prestijli ödülünü, Bornova’mıza getirmenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

Nilda Altın Okay- Avrupa Konseyi Parlementer Meclisi tarafından Avrupa idealini geliştiren yerel yönetimlere verilen “Avrupa Diploması” ödülünü Bornova Belediyesi ve Edirne Belediyesi kazandı. Fransa'nın Strasbourg kentinde gerçekleştirilen ödül törenine Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile birlikte Avrupa Konseyi'nin Türkiye Büyükelçisi Kaan Esener katıldı.

Başkan İduğ, konuya ilişkin paylaşımında "Avrupa’nın en köklü kurumu olan, Avrupa Konseyi Parlementer Meclisi (1949) tarafından verilen “Avrupa Diploması” ödülünü Fransa’nın Strasbourg kentinde aldık. Birçok farklı proje ile aldığımız Avrupa’nın en prestijli ödülünü, Bornova’mıza getirmenin gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

fwbuzaowyaes2ll.jpg

Selin Sayek Böke ise "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından Avrupa idealini geliştiren yerel yönetimlere verilen Avrupa Diploması ödülünü kazanarak bizleri gururlandıran Edirne Belediyesi ve Bornova Belediyesi'ni tebrik ediyorum!" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından verilen "Avrupa Diploması Ödülü"nü Strazburg'da düzenlenen törenle teslim aldık. Bizleri yalnız bırakmayan Avrupa Konseyi'nin Türkiye Büyükelçisi Kaan Esener'e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

fwbuyudwiaemji9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.