Başkan İduğ: Bornovamız için çalışmaya devam ediyoruz

Başkan İduğ: Bornovamız için çalışmaya devam ediyoruz

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Asfalt Üretim Tesisine ilişkin açıklama yaparak "Bornovamız için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

MEDYA EGE -Bornova Belediyesi’nin ilçedeki yol sorununu ortadan kaldırma hedefiyle Asfalt Üretim Tesisi kurarak başlattığı büyük yol hamlesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalarda 2023 yılının ilk 6 ayında üretilen asfalt miktarı 26 bin 918 ton oldu. Üretimin 9 bin 924 tonu satılırken, 17 bin tona yakını da ilçe genelinde yapılan çalışmalarda kullanıldı.

my-project-1-7-1024x572.jpg

Yollarda yapılan çalışmalar ile Bornovalılara konforlu ulaşım sağlamak istediklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir video paylaşarak vatandaşları bilgilendirdi.

baskan-idug-1000-gununu-anlatti-35-ayda-35-proje-h105804-aa723.webp

Başkan İduğ, video paylaşımında şu notu aktardı; "2023 yılının ilk 6 ayında üretimini sağladığımız 26 bin 918 ton asfalt ile Bornovamızın sokak ve caddelerini asfaltlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Bornovamız için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.