Başkan İduğ: Bu havuzdan daha nice şampiyonlar çıkacak

Başkan İduğ: Bu havuzdan daha nice şampiyonlar çıkacak

Bornova Belediyespor Kulübü'nün lisanslı yüzücüsü Arda Kafadar, Giresun'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda 100 metre kurbağalamada Türkiye 2. si oldu.

2023 yılı Türkiye Yüzme federasyonu faaliyet programında yer alan ve Bornova Belediyespor Kulübü alt yapısından yetişen sporcuların elde ettiği başarılara bir yenisi daha eklendi. Taekwondo branşında Bekir Osmanoğlu ve Efe Hakan Barış ile ard arda kazanılan Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğünün ardından bir derece de yüzmeden geldi. Çalışmalarını kısa bir süre önce Çamdibi’nde hizmete açılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda sürdüren Arda Kafadar, 100 metre kurbağalamada Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Giresun'da düzenlenen Uzun Kulvar Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik kürsüsüne çıkan Arda, 50 metre kurbağalamada üçüncü, 200 metre kurbağalamada dördüncü olma başarısını gösterdi.

arda-ve-antrenoru.jpeg

373 SPORCU KATILDI

Türkiye Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası, 20-22 Temmuz tarihleri arasında Giresun'da yapıldı. 3 gün şampiyonada 31 ilden 109 kulüp, 122 kadın ve 251 erkek olmak üzere toplam 373 sporcu katıldı. 13 yaşındaki başarılı sporcuyu şampiyonaya Bornova Belediyespor Kulübü antrenörlerinden Fikri Can Bayram hazırladı.

"YAPTIĞIMIZ YATIRIMIN ETKİN KULLANILMASI BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nu kısa bir süre önce hizmete açtıklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Çocuklar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere Bornovalılar havuzumuza yoğun ilgi gösteriyor. Yaptığımız yatırımın böylesine etkin kullanılması bizleri çok mutlu ediyor. Antrenmanları burada yapan sporcumuzun elde ettiği başarı ise mutluluğumuzu kat kat arttırıyor. Arda’yı, antrenörünü ve ailesini kutluyorum. Bu havuzdan daha nice şampiyonlar çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

arda-kafadar-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.