Başkan İduğ: Bu proje Bornova için uzun yıllar yol haritası olacak

Başkan İduğ: Bu proje Bornova için uzun yıllar yol haritası olacak

Bornova Belediyesi ile Heidelberg Belediyesi işbirliğinde geliştirilen projeye ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Bu proje uzun yıllar sonra bile Bornova'nın önünde bir yol haritası olarak duracak" dedi.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi ve Almanya’nın Heidelberg Belediyesi işbirliğinde, Avrupa Birliği destekli bir proje geliştiriliyor.

Bornova Belediyesi koordinatörlüğünde geliştirilen proje, Avrupa’nın bu konuda en önde gelen kentlerinden olan Heidelberg kenti ile Bornova Belediyesi arasında iklim ve çevre temelli eylemler konusunda işbirliği geliştirilmesini, iklim değişikliğine uyum konusunda Bornova Belediyesi’nin kapasitesinin arttırılmasını, Bornova için iklim uyum eylem planı hazırlanmasını, iklim değişikliği ve sürdürülebilir kalkınma konusunda yerel stratejiler geliştirilmesini hedefliyor.

Proje ortakları arasında yer alan Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller ile bir araya gelerek sürdürülebilirlik planlamalarını tamamladıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından projeye ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bornova Belediyesi olarak Almanya’nın Heidelberg Belediyesi ile birlikte işbirliği projesi başlatıyoruz. Avrupa Birliği çatısı altında iklime uyum ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için başlatacağımız bu proje ile uzun yıllar sonra bile Bornova’nın önünde bir yol haritası olarak duracak. Proje ortaklarımız arasında yer alan Yaşar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Levent Kandiller ile bir araya gelerek sürdürülebilirlik planlamalarımızı tamamladık. Rektörümüze, Yaşar Üniversitesi’ne ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

f6yzintwoaati-s.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum