Başkan İduğ: Bu seçim Türkiye’nin önemli bir eşik atlama günüdür

Başkan İduğ: Bu seçim Türkiye’nin önemli bir eşik atlama günüdür

Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi’nde oy kullanan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Bugünkü seçim Türkiye’nin önemli bir eşik atlama günüdür" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimi için eşi Ufuk İduğ ve oğlu Ertürk İduğ ile birlikte Evka-3 Mahallesi’ndeki Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi’nde 1221 No’lu sandıkta oy kullandı.

Oy kullandıktan sonra bir açıklama yapan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, büyük bir heyecan yaşadığını belirterek, “Türkiye bir demokrasi bayramı yaşamak üzere. Gençlerin umudu olan demokrasiyle ilgili yapılacak çalışmaları heyecanla bekliyoruz. Siyaset her sektöre yön veren bir kurum. Dolayısıyla eğitimden ekonomiye bir çok şeyin tamamen siyasete bağlı olduğunu biliyoruz. Bu açıdan Türk halkının vereceği karar çok kıymetli. Gördüğüm kadarıyla bu seçimlerde katılım oranı yüzde 90’ları geçecek gibi. Oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Katılımın yüksek olması çok kıymetli, çok önemli. Bu açıdan çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim” diye konuştu.

Başkan İduğ, yerel yönetimlerde yapılan çalışmaların genele yansımasının çok önemli olduğunun da altını çizerek, “Bu açıdan bugünkü seçim Türkiye’nin önemli bir eşik atlama günüdür. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

dsc-9165.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.