Başkan İduğ: Çadır kentlerde halkın tüm ihtiyacı karşılanacak

Başkan İduğ: Çadır kentlerde halkın tüm ihtiyacı karşılanacak

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, TR 35'in İskenderun 'da gerçekleştirdiği canlı yayına bağlanarak, yapılan yardımlar hakkında açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, TR 35'in İskenderun İsmet İnönü Mahallesinde gerçekleştirdiği canlı yayına katıldı.

Başkan İduğ, bölgede hava şartlarının zor olduğunu bu yüzden de çadır ihtiyacının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bölgeye 4.500 adet yeni çadır getirileceğini dile getirilen İduğ şunları aktardı; "Bölgede barınma sorunu hala var. Yaşanan artçı depremlerle de halk evlerine giremiyor. Mevsim kış. Yaza kadar insanlar dışarıda kalacak. Bu yüzden çadır çok önemli bir ihtiyaç"

whatsapp-image-2023-02-28-at-15-25-23.jpeg

Bölgede kurulan çadır kentlerde tüm sosyal donatıların olacağını da söyleyen İduğ, "Kurduğumuz çadır kentlerde halkın tüm ihtiyacını karşılayacağımız alanlar olacak. Çocuklar için oyun parkları, kreş, yemekhaneler... Depremzedelerimizin tüm ihtiyacı karşılanacak.

Bornova Belediyesi'nin kurduğu çadır kentten yapılan yayında, çadırda kalan depremzedeler de yer aldı.

Depremzedelerden Cemil Gürcü, Başkan İduğ'a teşekkür ederek, ihtiyaçlarının karşılandığını dile getirdi. Gürcü'nün çocukları ise, İduğ'dan dersleri için tablet istedi. İduğ da çocuklara eğitim desteği vereceğini söyledi.

whatsapp-image-2023-02-28-at-15-25-29.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.