Başkan İduğ, Çamdibi'ni  gezdi

Başkan İduğ, Çamdibi'ni  gezdi

Başkan Dr. Mustafa İduğ, mahalle gezilerine Çamdibi Bölgesi ile devam etti.

Tuna ve Koşukavak mahallelerini ziyaret eden Başkan İduğ, biraraya geldiği mahalle sakinlerine, "Oturmak için bu göreve gelmedik. Biz hep sizlerin içinde olacağız. Gelin Bornova'nın geleceğini birlikte planlayalım" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, mahalle gezilerini Çamdibi Bölgesi'nde yer alan Tuna ve Koşukavak mahalleri ile sürdürdü. Önce Tuna,  ardından Koşukavak Mahallesi'nde yurttaşlarla biraraya gelen Başkan İduğ, sokak sokak gezdi, yatırım yapılabilecek alanlarda incelemelerde bulundu.

mus_5253-w4000-w2000.jpg

Mahalle kahvelerinde bölge sakinleri ile birlikte çay içip, sohbet eden Dr. Mustafa İduğ, "Oturmak için bu göreve gelmedik. Biz hep sizlerin içinde olacağız. Gelin Bornova'nın geleceğini birlikte planlayalım" dedi.  Başkan İduğ'a mahalle gezilerinde İyi Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak, meclis üyeleri, birim müdürleri ile Tuna Mahallesi Muhtarı Orhan Tahirler ve Koşukavak Mahallesi Muhtarı Necattin Yılmaz eşlik etti. 

Yüzme havuzu müjdesi

Muhtarlardan mahallerinin nüfus envanterini isteyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Tuna Mahallesi'ndeki Çamdibi Altınyıldız Sahası'nın olduğu alana, basketbol ve futbol sahası ile yüzme havuzu ve yürüyüş yolu yapmak istediklerini söyledi. Taç Sanayi Sahası olarak da bilinen Tatlı Mustafa Sahası'nda da incelemeler yapan Başkan İduğ, tesiste eksiklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

mus_5168-w4000-w2000.jpg

En kısa sürede Doğalgaz

Koşukavak Mahallesi'nde vatandaşların doğalgaz talebiyle ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan İduğ, İzmirgaz yetkileri ile yaptıkları anlaşmayı hatırlatarak, "Yeter ki siz abonelik başvurularınızı yapın. Biz olabilecek en kısa sürede doğalgazların bağlanmasını sağlayacağız" dedi. İduğ, yine aynı mahallede talep edilen banka ATM'leri için bankalarla gerekli görüşmeleri yapıp, uygun yeri göstereceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.