Başkan İduğ: Çocuklarımızın mutluluğu en güzel hediye

Başkan İduğ: Çocuklarımızın mutluluğu en güzel hediye

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Naldöken Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezini ziyaret etti. Çocuklarla keyifli bir zaman geçiren Başkan İduğ, " Çocuklarımızın mutluluğu bizlere en güzel hediye, onların geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi’nin Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde yeni dönem başladı.

Naldöken Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezini ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, çocuklarla keyifli bir zaman geçirdi. Merkezdeki öğretmenlerle çocukların eğitimi hakkında bilgi alan ve eğitimcilerin taleplerini dinleyen Başkan İduğ, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

gavhqsewgaasb-1.jpeg

Paylaşımına "Naldöken'de açtığımız Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezimizi ziyaret ederek minik Bornovalılarımızın yaptıkları el işi çalışmalarını inceledik. Çocuklarımızın mutluluğu bizlere en güzel hediye, onların geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" notunu düşen Başkan İduğ, çocukların eğitimine çok önem verdiklerine işaret etti.

ÇOCUK OYUN VE AKTİVİTE MERKEZLERİ

Çocuk gelişim uzmanları ve öğretmenlerin birlikte görev yaptığı Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlandığı gibi sosyal gelişimleri göz önünde bulunduruluyor. Merkezler, çocukların gelişimine katkı koymak, kadınların iş ve sosyal yaşamda daha aktif olmalarını sağlamak için ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hizmet veriyor.

my-project-1-4-1024x572.jpg

Doğanlar’da 2 olmak üzere Altındağ, Atatürk, Evka-3, Mevlana, Naldöken, Pınarbaşı ve Serintepe mahallelerinde bulunan merkezlerde, çocuklara psikomotor, sosyal, duygusal, bedensel ve öz bakım gelişimleri konusunda da destek olunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.