Başkan İduğ: Esnaflarımızı ayakta tutmalıyız

Başkan İduğ: Esnaflarımızı ayakta tutmalıyız

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "İşsizlik rakamlarını aşağıya çekebilmek için esnaflarımızı ayakta tutmalı, onlara destek vermeliyiz” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) tarafından düzenlenen iftar etkinliğine katıldı. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ev sahipliğinde, Kaya İzmir Thermal Kongre Merkezi’nde yapılan gecede konuşan Başkan İduğ Türkiye’de 3 milyonun üzerinde işletme bulunduğuna vurgu yaptı.

Her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Başkan İduğ, “40 yıl esnaflık yapan biri olarak onların yaşadıkları zorlukları yakından biliyorum. Ayrıca Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu’nun 128 oda ile yaptığı toplantıların bazılarına da katıldım. Bu sayede de esnafımızın sorunlarını birebir dinleme fırsatım oldu. Bu zorlukları paylaşarak ve azalması için birlikte çalışarak yeneceğiz ”diye konuştu.

52636.jpg

Her zaman esnafın yanındayız

Özellikle 2021 ve 2022 yıllarının zor geçtiğini de söyleyen Başkan İduğ, “Sosyal devlet ve toplumcu belediyecilik anlayışı ile yapılması gereken çalışmalar var. Biz İzmir'deki belediyeler olarak bu anlayışa sahip çıkıp, bu doğrultuda hareket ediyoruz. Bornova Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

525652.jpg

İzmir protokolünün yer aldığı organizasyon, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Karabağlar Belediye Başkanı Muhuttin Selvitopu, CHP 23-24. Dönem İzmir Milletvekili ve İESOB Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam, siyasi parti temsilcileri ile il merkezinde faaliyet gösteren oda başkanları yöneticilerini bir araya getirdi. İftar açılışının ardından konuşan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, her zaman kendilerine destek vererek yanlarında olan siyasi parti temsilcilerine, belediye başkanlarına ve iş dünyasına teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.